Xander

Specialist in bouwen en verbouwen

Door - admin

Gelaagd Glas? Hier vind je het.

Gelaagde veiligheidsbeglazing bestaat uit meerdere glasbladen met daartussen lagen van bv – beloopbaar glas. polyvinylbutyral (PVB) folie. De PVB wordt verwerkt tot transparante, klevende folies die tussen de lagen worden geplaatst van gelaagd glas of veiligheidsglas, o. m. ook in ramen van auto’s. PVB helpt de energie te absorberen van een impact op het glas en de scherven blijven aan de PVB-laag vastgekleefd.

De folies worden niet alleen gebruikt om het glas inbraakvertragende eigenschappen te mee geven maar ook om brandvertragende en zonwerende eigenschappen toe te voegen. DraadglasDraadglas is een glassoort van ± 6 mm dik waarin een net van metaaldraad ligt – zonwerend glas. Het metaaldraad wordt in het glas geperst wanneer het glas uit de oven komt.

Gelaagd Glas? Hier vind je het.

Gehard glasIn het algemeen wordt gehard glas (veiligheidsglas) gebruikt voor veiligheid in de vorm van glasbreuk door ongevallen. Om gehard glas te verkrijgen wordt het glas eerst verhit tot ± 600°C en daarna snel afgekoeld – zonwerend glas. Hierdoor ontstaan duw- en trekspanningen in het glas. Het glas wordt door het hardingsproces ongeveer 5x sterker dan standaard glas.

Het veroorzaakt echter geen scherven maar springt in vele kleine glasbrokjes uiteen (veilig). glazen scheidingswand. In interieurs wordt vaak met gehard glas gewerkt. Denk maar aan een hardglazen deuren of meubels van glas. Hardglazen klepramen, draairamen, deuren en puienHardglazen klepramen, draairamen, deuren en puien zijn in diverse uitvoeringen, leverbaar. Hierdoor zijn deze producten dan ook breed toepasbaar.45 jaar vakervaring heeft van Glashandel  – Glaswerken Vereecken NV de expert gemaakt in glaswerken. Zowel binnenbeglazing als buitenbeglazing behoren tot onze expertise. Bedrijven, particulieren, zelfstandigen en winkeliers worden door ons bediend. Van nieuwbouw tot renovaties.

Gelaagd Glas? Klik om meer te lezen.

Bij hardglazen klepramen en draairamen is het hang en sluitwerk in het glas aangebracht. Het voordeel hiervan is dat door het ontbreken van een raamwerk een onderhoudsarm product is met een vrijwel onbeperkte levensduur, tevens zal er hierdoor meer licht in huis komenHardglazen wandbekledingHardglazen wandbekleding is leverbaar in vrijwel alle kleuren.

Hardglazen tafels Amstenrade Beek Lb Bemelen Berg En Terblijt Brunssum Cadier En Keer Eijsden Geleen Geulle Gronsveld Gulpen Guttecoven Heerlen Hoensbroek Hulsberg Kerkrade Landgraaf Limbricht Maastricht Margraten Meerssen Munstergeleen Nieuwstadt Nuth Obbicht Oirsbeek Papenhoven Puth Ransdaal Schin Op Geul Schinveld Simpelveld Sittard Spaubeek Stein Lb Susteren Ulestraten Vaals Valkenburg Lb Voerendaal Wijlre Wijnandsrade .

Glazen Scheidingswand? Klik om meer te lezen.

Vindt u het vervelend dat iedereen steeds bij u naar binnen kijkt of wilt u meer privacy creëren in huis? Mat glas, of melkglas, is hiervoor de ideale oplossing. Mat glas is beschikbaar in diktes van 3mm tot 10mm. De beglazing is daarnaast ideaal om toe te passen in de douchewand of bij binnendeuren. veiligheidsglas.

Daarnaast wordt er ook wat prijsinformatie gegeven. Zoekt u een gekwalificeerde glaszetter om u hierin te voorzien? De experts hebben jarenlange ervaring en staan dankzij de landelijke dekking binnen 30 minuten bij u op de stoep. glazen deur. Een glashandel levert 15 jaren garantie op de montage en glas. ! Mat glas is het eindproduct van glas dat met zuur of een slijpmiddel is behandeld.

Glasspecialist? Bestel hier online.

Daarnaast is het mogelijk dat matglas ontstaat doordat er een folie wordt aangebracht tussen twee glasplaten – zonwerend glas. Doordat het licht verstrooid raakt is er voor ons menselijk oog geen helder oppervlak meer te zien. Het percentage licht dat matglas doorlaat is echter gelijk aan dat van een normale glasplaat. Melkglas laat dus voldoende licht door, maar zorgt er wel voor dat de beglazing niet doorzichtig is – veiligheidsglas.

Glas heeft verder talloze verwerkingsmogelijkheden, waardoor er heel precies maatwerk mogelijk wordt. veiligheidsglas. Tenslotte spelen ook de praktische troeven en de specifieke technische prestaties een belangrijke rol. Niet verwonderlijk dus dat creatieve architecten maar wat graag glaspartijen in hun ontwerpen verwerken.

Beloopbaar Glas? Klik om meer te lezen.

Veiligheidsglas is een verzamelnaam voor een reeks mooie glasproducten, deze glassoort is voor verschillende doelen versterkt. Dit alles om de veiligheid te waarborgen, hier komt ook de term veiligheidsglas vandaan. Veiligheidsglas wordt ook wel safety glass genoemd (beloopbaar glas). Veiligheidsglas is glas met extra veiligheidsvoorzieningen, hierdoor zal dit minder snel breken. Mocht het glas toch kapot gaan zullen er minder snel onveilige situaties ontstaan.

De meest voorkomende soorten zijn: Al deze soorten hebben één ding gemeen. Ze dienen allemaal ter bescherming oftewel veiligheid. Of het nu om balkonbeglazing, schuin liggende dak beglazing of glazen wanden gaat. Voor balkonbeglazing wordt er logischerwijs gekozen voor doorvalveilig glas. Mocht het glas ooit breken zal dit niet naar beneden vallen maar juist op zijn plaats blijven zitten en is er minimaal risico op letselschade (glazen scheidingswand).

Veiligheidsglas? Klik hier voor meer info.

Of het nu gaat om gelaagd glas of gehard veiligheidsglas bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag! .

Omdat we over een eigen slijperij beschikken kunt u met al uw wensen voor glasproducten bij ons terecht. Dus ook voor een uitgebreide keuze aan beloopbaar glas bent u bij HC Glasservice aan het juiste adres! Beloopbaar glas is altijd een echte blikvanger! Of u nu opzoek bent naar een glasplaat voor u dakterras, een glazen vloer voor uw winkel of kantoor of een glazen trap in uw woning, u bent bij ons aan het juiste adres.

Gelaagd Glas? Hier vind je het.

Bij HC Glasservice vindt u beloopbaar glas in verschillende afmetingen en diktes. Afhankelijk van uw specifieke situaties bepalen onze experts welke dikte het meest geschikt is. Ook de sterkte van beloopbaar glas is afhankelijk van de situatie. Beloopbaar glas in uw woning zal aan andere voorwaarden moeten voldoen dan bijvoorbeeld beloopbaar glas in een drukbezocht winkelcentrum.

Om beloopbaar glas nog functioneler te maken kunt u ervoor kiezen andere eigenschappen aan het glas toe te voegen. U kunt kiezen voor gehard of gelaagd glas en eventueel ook gebruik maken van (verschillende) kleuren om uw glasvloer geheel af te stemmen op uw persoonlijke smaak. Benieuwd naar de mogelijkheden die beloopbaar glas u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met een van onze medewerkers of kom langs in onze showroom. glasspecialist.

Glasspecialist? Ga naar deze website.

Ook maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons nu! Welk reliëf het meest geschikt is voor u is afhankelijk van uw wensen. Door de dubbele functionaliteit zijn de toepassingen van figuurglas eindeloos. Met figuurglas creëert u subtiel privacy in uw bedrijfspand maar brengt u ook een unieke, persoonlijke touch aan in uw woning.

Het glas is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes en het ontwerp van het reliëf kan volledig aan uw smaak worden aangepast. Omdat we bij HC Glasservice gebruik kunnen maken van onze eigen slijperij kunnen we bijna elke combinatie voor u realiseren. Dus ook voor die niet standaardmaten, diktes en designs bent u bij ons aan het juiste adres! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en toepassingen van figuurglas? Kom dan snel langs in onze showroom om de verschillende opties te kijken of neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden (zonwerend glas).

Gelaagd Glas? lees verder.

Ook kunt u Wenthec Glas bij Boxmeer inzetten voor het vervangen van het glas in uw woning. Dit vervangen wij dan voor isolatieglas. Hiermee verbetert u het wooncomfort direct. Zo ervaart u al snel dat het lekker koel of heerlijk warm is in uw woning. veiligheidsglas. Ook zult u dan minder last hebben van condens.