Xander

Specialist in bouwen en verbouwen

Door - admin

Verschillende soorten uitbouw en aanbouw

Een aan- of uitbouw is een investering voor de toekomst. U zult er niet alleen zelf veel plezier aan beleven, het zorgt er ook voor dat uw huis meer waard is als u het wilt verkopen. Daarnaast biedt een aan- of uitbouw veel mogelijkheden, het voegt echt iets extra’s toe aan uw woning.

Wij kunnen uw uitbouw duurzaam bouwen, ongeacht hoe groot of klein u het wil hebben. Tijdens het project leveren wij de materialen en tevens onze vakbekwame werknemers. U kunt rekenen op een zeer fraai eindresultaat, waar u heel lang van zult genieten.

Het huis uitbouwen

Als u niet tevreden bent met de oppervlakte van uw woonruimte, dan kunt u de achterkant van het huis laten uitbouwen. Bijvoorbeeld om de woonkamer uit te breiden of om ruimte te creëren voor het ontvangen van gasten. Het is namelijk een uitstekende ruimte om uw vrienden uit te nodigen, helemaal als u een bar installeert. Maak optimaal gebruik van de ruimte door middel van een comfortabele bank en grote televisie. Zo kunnen u en uw vrienden in het weekend genieten van sport onder het genot van een biertje en een sportweddenschap plaatsen via bet777. Verder kunt u de ruimte gebruiken om een extra grote eettafel neer te zetten. Dit is ideaal als u graag diners organiseert, zeker met de feestdagen op komst. Naast de achterkant van het huis, is het ook mogelijk om de zijkant van het huis te laten uitbouwen, mits daar ruimte voor is.

Dakkapel

De zolder is vaak een ruimte die niet optimaal benut wordt. Dit komt enerzijds doordat het meestal een schuin dak heeft en anderzijds om het niet de gezelligste ruimte is. De zolder is namelijk vaak slecht belicht door een gebrek aan ramen. Daarom is een dakkapel de ultieme oplossing, het zorgt voor meer licht en creëert ruimte. Dankzij de dakkapel heeft u meer loopruimte en de zolder zal er optisch ook ruimer uitzien.

Serre

Een serre heeft veel voordelen, zo zorgt het voor meer licht in huis en het zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van een tuingevoel. Verder kunt u het gebruiken voor het verbouwen van diverse soorten groenten en fruit, het biedt namelijk bescherming tegen weer en wind. Een serre is doorgaans afgewerkt met veel ramen, waardoor u profiteert van veel lichtinval en een optimale, warme temperatuur. De zon op de ramen zorgt voor een heerlijke warmte waar u in huis zeker van zult genieten. Ten slotte zorgt een serre ervoor dat uw woonruimte ruimer lijkt, en het is een fraaie overgang van de woonkamer tot de tuin.

Bijkeuken

Extra ruimte in huis komt al snel van pas, dit geldt zeker voor een bijkeuken. U kunt de bijkeuken gebruiken voor het opslaan van extra koeling zoals een koelkast of een vriezer. Een andere optie is om de bijkeuken te gebruiken als washok, compleet met een wasmachine en droger. Uiteraard is een bijkeuken tevens te gebruiken als extra opslagruimte, bijvoorbeeld als voorraadkast voor uw etenswaren, schoonmaakmiddelen, gereedschap of kleding zoals jassen en schoenen. Of gebruik het voor de kattenbak, zodat u geen nare luchtjes in huis heeft.

Garage

Een garage is de optimale praktische ruimte, u kunt het voor diverse doeleinden gebruiken. Het is een handige ruimte voor het opbergen van gereedschap en apparaten zoals de grasmaaier, wasmachine en droger. Uiteraard kan de garage goed gebruikt worden voor het opbergen van uw fietsen of auto. Verder kan een garage meer leefruimte bieden, u kunt het namelijk als extra slaapkamer gebruiken. Ten slotte kunt u het als hobbyruimte gebruiken, bijvoorbeeld om te klussen of schilderen.